25/04/2024
7.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

FSSH: U tejkalua problemi teknik me rrymën dhe normal funksionon dhënia e ilaçeve me receta

Fondi për Sigurim Shëndetësor bëri të ditur se për shkak të një problemi teknik të rrymës, gjegjësisht mosfunksionimit të një kabllo elektrike sot të siguruarit, mjekët amë dhe farmacistët ishin përballur me vështirësi dhe kishin problem gjatë dhënies së ilaçeve me recetë në kuadër të Fondit.

Problemi, siç theksuan nga Fondi, është tejkaluar dhe sistemi funksionon normal.

Nga Fondi u kërkojnë falje të siguruarve për vështirësitë me të cilat ishin përballur sot. fc/

Të fundit