05/03/2024
7.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Futbollisti i njohur Saudit pas 30 viteve takohet me nënën e tij

Një burrë nga Arabia Saudite u martua me një vajzë në Sudan.
Zoti i dha një fëmijë me këtë grua.
Pastaj u nda me të dhe e merr te djalin (foshnjen) në Arabinë Saudite me vete.
Ai i tha djalit të tij se nëna i kishte vdekur.
Kur ky fëmijë mbushi 30 vjeç, babai i rrëfeu të birit se nëna e tij ishte gjallë dhe jeton ne Sudan.
Djali është Abdullah Khojali, lojtar i klubit të famshëm të futbollit saudit “A-Nasr”.
Stacioni televiziv organizoi që Khojali të takonte nënën e tij pas 30 vitesh.
Nëna mori pjesë në program pa dijeninë e djalit të saj nga Sudani.

Të fundit