22/07/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gazetari Dushko Arsovski, zëdhënës i ri i Qeverisë

Gazetari Dushko Arsovski është emëruar për zëdhënës i ri i Qeverisë, kumtuan nga pres qendra qeveritare, transmeton Zhurnal.

Ai është emëruar në seancën e sotme të Qeverisë, dhe përskaj tij zëdhënës mbetet edhe Muhamet Hoxha.

Arsovski është gazetarë me eksperiencë shumëvjeçare ndërsa opinionit i është i njohur nga Radio Televizioni i Maqedonisë ku nga viti 2012 punon si redaktorë i politikës së jashtme, në ditarin qendrorë, ndërsa në një periudhë edhe zv/kryeredaktorë i programit informativ.

Të fundit