17/06/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1,337 teste dhe 4 raste të reja të COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1,337 teste dhe 4 raste të reja të COVID-19 u regjistruan nga:
• Shkup – 3
• Prilep – 1.
Është raportuar 1 humbje jete : nga Shkupi (66).
14 pacientë të shëruar u regjistruan nga:
• Shkup – 8
• Kumanovë – 3
• Prilep, Negotinë dhe Makedonska Kamenica – nga 1 pacient të shëruar në secilin qytet.
Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 835,436 teste të COVID-19.
Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 155,540, numri i pacientëve të shëruar është 149,642, numri i atyre që humbën jetën është 5,472 dhe numri i rasteve aktive është 426.

 

Të fundit