25/06/2024
23.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1382 testime dhe janë regjistruar 198 raste të reja nëTetovë 9 të reja

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1382 testime dhe janë regjistruar 198 raste të reja të COVID -19.
– Shkup 83
– Kumanovë 12
– Dibër 1
– Shtip 21
– Prilep 2
– Tetovë 9
– Strugë 3
– Veles 2
– Manastir 11
– Ohër 3
– Gostivar 10
– Radovish 7
– Koçani 1
– Probishtip 2
– Demir Hisar 3
– Sveti Nikole 27
– Kërçovë 1
Humbën jetën 4 pacientë , një pacient nga Shkupi, dy nga Prilepi dhe një nga Tetova.
Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 97 pacientë të shëruar.
– Shkupi 71
– Shtip 7
– Tetovë 12
– Veles 1
– Manastir 1
– Koçan 1
– Probishtip 1
– Kërçovë 1
– Resnje 2
Deri më tani, në total janë kryer 80,774 teste për Covid-19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 8530, numri i pacientëve të shëruar është 4565 numri i atyre që humbën jetën është 393 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3572.

Të fundit