17/06/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3,144 teste dhe 726 raste të reja, humbën jetën 7 pacientë

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3,144 teste dhe 726 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:
-Shkup 367
-Prilep 53
-Kumanovë 34
-Negotinë 29
-Kavadari 26
-Manastir 25
-Ohër 23
-Kriva Palankë 21
-Veles 18
-Tetovë 17
-Gjevgjeli 14
-Gostivar 12
-Koçani 10
-Shtip dhe Strugë nga 9 raste në secilin qytet
-Probishtip 8
-Demir Kapijë 7
-Strumicë, Berovë, Krushevë, Kratovë dhe Demir Hisar nga 5 raste në secilin qytet
-Kërçovë 4
-Sveti Nikole dhe Resnje nga 3 raste në secilin qytet
-Delçevë, Vinicë, Valandovë dhe Bogdanci nga 2 raste në secilin qytet
– Makedonski Brod 1
Humbën jetën 7 pacientë, 2 pacientë nga Shkupi (77, 74) dhe Kërçova dy nga(71, 51), dhe nga 1 pacient prej këtyre qyteteve: nga Manastiri (72), Negotina (67) dhe Kavadari (64). Gjashtë pacientë humbën jetën në spital dhe një pacient humbi jetën në shtëpi.
368 pacientë të shëruar nga:
-Shkup 154
-Prilep 61
-Ohër 25
-Manastir 17
-Veles dhe Strugë nga 14 pacientë të shëruar në secilin qytet
-Kumanovë 12
– Tetovë dhe Gjevgjeli nga 9 pacientë të shëruar në secilin qytet
-Shtip 7
-Gostivar dhe Strumicë nga 6 pacientë të shëruar në secilin qytet
-Delçevë 5
-Dibër 4
-Koçani, Kërçova, Resnje dhe Radovishi nga 3 pacientë të shëruar në secilin qytet
-Kriva Palankë, Probishtip, Kratovë dhe Valandovë nga 2 pacientë të shëruar në secilin qytet
-Negotinë , Krushevë, Sveti Nikole, Bogdanci dhe Dojran nga 1 pacientë të shëruar në secilin qytet
Deri më tani, një total prej 526,870 testeve të COVID-19 janë kryer në vend.
Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 103,746, numri i pacientëve të shëruar është 91,875, numri i atyre që humbën jetën është 3,151 dhe numri i rasteve aktive është 8,720.

Të fundit