29/05/2024
10.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Grubi: 9 miliard euro nga Bashkimi Europian për Europën Juglindore në proekte për autostrada, hekurudha dhe energji në 4 vitet e ardhshme

Zëvendës kryeministri i parë Artan Grubi bën të ditur se Bashkimi Evropian ka ndarë 9 miliard euro nga Bashkimi Europian për Europën Juglindore në proekte për autostrada, hekurudha dhe energji në 4 vitet e ardhshme.

Po vë firmën e vet mbi rajonin tonë dhe me hapjen e negociatave për anëtarësimin tonë në Bashkimin Europian po realizohen aspiratat e qytetarëve tanë-thotë Grubi.

Të fundit