19/06/2024
29.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

GRUBI: Autostrada nga Bllaca deri në Qafë Thanë më afër se kurrë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi pas miratimit në Kuvend të ligjit për ndërtimin e korridorit 8 nga kompania amerikane Bechtel Enka ka shkruar në faqen e tij zyrtare në facebook se autostrada nga Bllaca deri në Qafë Thanë po bëhet më afër se kurrë.

“Guximi për të besuar realizon çdo ëndërr. Pak njerëz besuan, shumë të tjerë e ëndërronin, disa guxuan. Autostrada nga Bllaca gjer në Qafë Thanë më afër se kurrë, bashkë edhe me korridorin 10-D,” ka shkruar zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi në faqen e tij zyrtare në facebook.

Të fundit