22/06/2024
21.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Hiqet taksa kufitare prej 15 eurosh mes Kosovës dhe Malit të Zi

Mali i Zi mbrëmë ka marrë vendim që të largohet taksa kufitare me Kosovën.

Tashmë qytetarët e Kosovës mund të udhëtojnë në Mal të Zi, pa e paguar taksën në vlerë prej 15 eurosh.

Në njoftimin e bërë publik, u theksua se të parët që kaluan kufirin pa paguar taksë në kufi ishin mediat kosovare që vizituan Ulqinin për të promovuar vlerat Ulqinake tradicionale të organizuara nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK).

Të fundit