14/06/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Hysni Ismaili zgjidhjet nënkryetar i parlamentit të Maqedonisë së Veriut

Parlamenti i Maqedonisë së Veriut ka zgjedhur sot profesorin Hysni Ismaili për nënkryetar të ri të parlamentit të Maqedonisë së Veriut.

Ndryshe profesori Ismaili ishte ministër i Kulturës dhe ishte njëri nga ministrat e parë shqiptarë që mbështeti kulturën shqiptare si asnjëher më parë.Top24

Të fundit