13/04/2024
13.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Instituti për mjekësi transfuziologjike: Rezerva stabile të produketeve të gjakut, dhurimi i gjakut vazhdon

IPSH Instituti për mjekësi transfuziologjike komunikoi se rezervat e produketeve të gjakut janë stabile dhe se dhurimi i gjakut vazhdon.

Sot gjaku dhe produktet e gjakut janë në nivel të qëndrueshëm. Sot dhurimi i gjakut do të bëhet në hapësirat e: Institutit të Mjekësisë së Transfuzionit – Shkup nga 08:00 – 18:00, në qendrat e mjekësisë së transfuzionit në Tetovë, Manastir dhe Shtip nga 08 deri në 18 ora, në shërbimet e mjekësisë së transfuzionit në Kumanovë, Veles, Kocani, Gjevgjeli, Strumicë, Prilep, Spitali i Përgjithshëm i Strugës, Gostivar dhe Kërçovë nga 08 deri në 15 ora, në qendra e dhurimeve Dare Xhambaz nga 10 e mëngjesit deri në ora 17:00.

Me respekt

ISHP Instituti për Mjekësinë e Transfuzionit

Të fundit