24/05/2024
10.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Isen Shabani: Filloi asfaltimi i rrugës së Zabelit/ Lëvdata nga banorët

Sot në fsh.Negotinë ka filluar asfaltimi i shumpritur i rrugës së Zabelit, aortë kjo kryesore qe lidh Negotinën dhe Dobërdollin.

Ka qenë vet kryetari i Komunës së Vrapçishtit qe ka informuar nepermjet rrjetit social Facebook:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid029kBrRk4pnWL8oGxTYz945ZNhnKVxyqWoPtikJnwbeE7anMfx5UP8NDixiBJ7DYkl&id=100068938818816

Qytetarë te shumte kan pershendetur kete veper duke qene se eshte nje rruge freuente dhe e nevojshme dhe lehteson qarkullimin e tyre.

Të fundit