22/07/2024
18.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ish ushtari nga Tetova ka nevojë për ndihmë, duhet të operohet në Turqi (Dokument)

Ish ushtari nga Tetova ka nevojë për ndihmë, duhet të operohet në Turqi.

“Të nderuar miq dhe bashkëluftëtarë, shoku ynë dhe bashkëlufëtari dhe vetarani i UÇK-së, në Brigadën 112 Mujdin Aliu, Safet Qazimi nga fshati Përshefcë, i cili ka nevojë për operim jashtë vendit”, theksojnë nga shoqata e veteranëve.

Më tej thuhet se Safeti ka bërë disa intervenime por që nuk kanë pasur sukses dhe tani ka bërë një kontroll në Stamboll-Turqi dhe atje i kanë thënë se ka mundësi shërimi nga një intervenim kirurgjik në debllokimin e enëve të gjakut për qarkullim normal dhe i cili kushton afërsisht 13 000 euro, termini atje është i hapur dhe nisja bëhet në momentin që grumbullohen paratë e nevojshme.

Ne si shoqatë e veteranëve bashkë me shoqatat tjera dalim me kërkesë publike për mbledhjen e këtij fondi.Të gjithë ata që duan të kontribojnë për këtë rast kanë mundësi të dërgojnë paratë në llogarinë bankare:

Të fundit