27/05/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Janë regjistruar 585 shkelje për mosmbajtje të maskave, për 337 persona vendime për izolim

Vendime për izolim u janë dhënë 37 personave, ndërsa 62 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetizolim gjatë 24 orëshit të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Nga ana e nëpunësve policor, informuan sot nga MPB, janë kryer kontrolle te personat në izolim dhe vetizolim dhe nuk janë evidentuar persona të cilët nuk e kanë respektuar masën e izolimit dhe vetizolimit.

Janë regjistruar 585 shkelje në bazë të masës për mosmbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë. sa/

Të fundit