13/07/2024
24.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Jani Makraduli drejtor në Postat e Maqedonisë, Zhernovski në NP për Infrastrukturë Hekurudhore?

TV21 mëson se ish kryetari i Komunës Qendër, dhe ish zëvendësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Andrej Zhernovski, do të jetë drejtori i NP Hekurudhat e Maqedonisë. Për momentin me këtë drejtori udhëheq Festim Halili nga radhët e BDI-së.

Një tjetër zëvendësministër nga qeveria e mëparshme do të jetë drejtor në Ndërmarrje Publike. Bëhet fjalë për Jani Makradulin, i cili ishte Zëvendës Ministër i Mjedisit dhe ish Nënkryetari i Kuvendit, i cili tash do të drejtojë Postat e Maqedonisë. E ndërsa drejtori aktual postave Ejup Rustemi, do të menaxhojë me Rrugët e shtetërore.

TV21 mëson se ish kryetari i Komunës Qendër, dhe ish zëvendësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Andrej Zhernovski, do të jetë drejtori i Drejtorisë së Hekurudhave. Për momentin me këtë drejtori udhëheq Festim Halili nga rradhët e BDI-së.

Një tjetër zëvendësministër nga qeveria e mëparshme do të jetë drejtor në Ndërmarrje Publike. Bëhet fjalë për Jani Makradulin, i cili ishte zëvendës ministër i Mjedisit dhe ish nënkryetar i Kuvendit, i cili tash do të drejtojë Postat e Maqedonisë. E ndërsa drejtori aktual postave Ejup Rustemi, do të menaxhojë me Rrugët e shtetërore.

Mgid

Të fundit