20/05/2024
19.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

“Jo 61, por 50, 48 e më pak deputetë mund të marrë VMRO-ja”, thotë Sela

Ziadin Sela nga Kërçova tha se Fronti Europian është krijuar për t’u thënë stop mendjeve të mbrapshta të kundërshtarëve real që i ka Fronti dhe kjo është VMRO-DPMNE bashkë me Levicën.

Sela tutje shtoi se Fronti Europian është front që i thotë jo atyre që duan ta heqin mekanizmin badenderin dhe tha se janë gati të bisedojnë për këto mekanizma por për t’i avancuar dhe jo për t’i kthyer mbrapa.

Sela tha se nëse është e nevojshme, formojnë edhe Parlament dy dhomësh.

“Është Fornti që i thotë jo, një herë dhe përgjithmonë të gjithë atyre që thonë ta heqim mekanizmin e Badenterit si mekanizëm mbrojtës që është paraparë për popujt që nuk janë shumicë. Është Fronti që është i gatshëm të bisedojë për këto mekanizma por jo për t’i kthyer mbrapa por për t’i avancuar”, tha Sela.

Të fundit