13/04/2024
19.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Jo vetëm mjekë, Gjermanisë po i mungojnë dhe mësuesit: Do angazhohen të huaj?

Është konsideruar prej kohësh si motori ekonomik i Europës, vend ii fuqishëm i kontinentit të vjetër që kapërceu me sukses krizat njëra pas tjetrës, por problemet e brendshme edhe atje duket janë akumuluar prej kohësh. Ishte pandemia e koronavirusit ajo që nxori në pah se mangësitë e mëdha me të cilat po përballet sot sistemi arsimor gjerman.

Të fundit