18/05/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kasami, Durmishi dhe Fetai rrogat e tyre i dhurojnë për punonjësit e ndërmarrjes komunal NPK “Tetova”

Këshilltarët e BDI, LSDM, AAA dhe PDSH nuk përkrahin propozimin që t’ju ndihmohet punëtorëve të NPK-së Në mbledhjen e V të këshillit komunal në Tetovë në rend dite ka qenë ndihma financiare nga ana e komunës tetovës për NPK-në. Siç mësohet BDI, LSDM, Alternativa dhe PDSH kanë lëshuar seancën ku po diskutohej për këtë pikë. Ndryshe, komuna ka vendosur që t’i dilet në ndihmë NPK-së për shlyerjen e pagave.

Kasami, Durmishi dhe Fetai rrogat e tyre i dhurojnë për punonjësit e ndërmarrjes komunal NPK “Tetova”

Të fundit