23/04/2024
6.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Katica Janeva tani më 3 ditë nuk po paraqitet në punë

Prokurorja Speciale Publike, Katica Janeva tanimë 3 ditë nuk po paraqitet në vendin e saj të punës.

Nga PSP kanë informuar se Janeva deri sot nuk ka dorëzuar arsyetim për mungesën e saj, e as ndonjë kërkesë për pushim mjekësor.

Siç e dimë, Janeva të hënën dha dorëheqje e cila do të hyjë në fuqi sapo të sillet ligji i ri me të cilin do të rregullohet statusi i Prokurorisë Speciale Publike dhe sapo të zgjedhet zëvendësi i saj. Sipas statusit të deritanishëm të Prokurorisë, mandati i saj përfundon më 15 shtator.

Janeva në opinion lidhet me lëndën e Prokurorisë Themelore “Reket” ku, si të dyshuar u arrestuan dhe i’u caktua masa e paraburgimit Bojan Jovanovskit – Boki 13 dhe Zoran Mileski – Kiçeec./Zhurnal.mk

Të fundit