02/03/2024
9.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ruskovska: Zaev i pari na ka njoftuar për rasin “Reket”, na pyeti nëse mundet të ngritë padi

Një pjesë e biznesmenëve të cilët i ka shantazhuar Boki 13 me qëllim që t’u zhvatë para i janë ankuar edhe kryeministrit Zoran Zaev. Është njoftuar se janë në shënjestër të shantazhimit, ndërsa rastin e kanë lajmëruar në Prokurori, transmeton Zhurnal.

“Po, për këtë punë më janë drejtuar biznesmenë të cilët nuk janë nga Shkupi, se kanë qenë të shantazhuar dhe gjithsesi dihet se siç vepron secili qytetar, ashtu vepron edhe kryeministri, e ka lajmëruar këtë”,tha Zoran Zaev, kryeministër

Pas klsaj, u prononcua edhe shefja e Prokurorisë për krim të organizuar dhe korupsion, Vilma Ruskovska e cila për “Nezavisen vesnik” thotë se Zaev ka qenë i pari që e ka lajmëruar dhe më pas edhe prokurorin republikan Lubomir Joveski.

“Kryeministri gojarisht na ka njoftuar mua dhe prokurorin publik të RMV, pastaj duke shprehur gatishmëri të vjen dhe të paraqet padi penale. Por ne e këshilluam që dëshmitari të vjen në Prokurori dhe të denoncon”, tha Ruskovska.

Të fundit