24/05/2024
19.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kërcënohet Kryetari i Komunës së Vrapçishtit Isen Shabani

Kryetari i Komunës së Vrapçishtit Isen Shabani është sulmuar nga dy persona të tjerë ka informuar policia e Tetovës, sipas informacioneve rastin e ka paraqitur një bashkpuntor i kryetarit ndërsa personat e involvuar janë arr estuar.

Ditë më parë në ora 13:00 në SPB Tetovë, A.S nga Gostivari ka raportuar se deri sa kanë qëndruar me kryetarin e Komunës së Vrapçishtit Isen Shabani në fshatin Dobërdoll dhe kanë biseduar me një grup qytetarë, personat Z.M dhe N.J kanë kë*rcënuar me fjalët “Ne do t’ju su lmojmë” dhe më pas ata kanë tentuar ti afrohen kryetarit të komunës, por janë ndaluar nga qytetarët e pranishëm.

Lidhur me rrezikimin e sigurisë të raportuar nga Kryetari i Komunës Isen Shabani, janë privuar nga liria personat Z.M, i lindur në 1974, dhe N.J, i lindur në 1964, nga fshati Dobërdoll, të cilët gjithashtu përpara stacionit te policisë Gallatë kanë prishur qetsinë dhe rendin publik duke bërtitur duke fyer,me ç’rast janë përgaditur parashtresa adekuate./Lajm/

Të fundit