25/04/2024
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

KOD: Ministra, ish-ministra dhe deputetë kanë të punësuar familjarët e tyre në M-NAV

Tre ministra nga qeveria aktuale kanë të afërm të punësuar në Ndërmarrjen Navigacioni M-NAV, transmeton emisioni “Kod” në TV Telma.

Në M-NAV janë të punësuar nipi i ministrit të Bujqësisë Ljupço Nikollovski, motra e Bujar Osmanit dhe një e afërm e zëvendëskryeministrit Artan Grubi, si dhe të afërm të tjerë të ish-ministrave dhe deputetëve.

Osmani tha se motra e tij punon aty për 15 vjet, ndërsa Nikolovski tha se nipi i tij është një staf shumë i aftë dhe profesional dhe se është shkolluar në Kinë, Japoni, ka diplomuar në Slloveni dhe se është pjesë e stafit që Maqedonia. duhej të luftonte për të mbajtur..

Në “Kod” janë përmendur edhe gjëra të tjera, siç është fakti se kundër ndryshimit të drejtorëve të M-NAV-së ishin ministrat Osmani dhe Bekteshi të cilët i thanë Kovaçevskit se me ndryshimin e drejtorëve do të dukej si dorëzim para sindikatës së kontrollorëve. dhe ai sërish u tha se është një situatë që kërkon zgjidhje të menjëhershme për shkak të trafikut ajror dhe detyrimeve ndërkombëtare të shtetit./ina-online/

Të fundit