25/06/2024
17.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kolona të gjata në vendkalimet kufitare në Tabanoc dhe Bogorodicë

Nëse sot po udhëtoni për në Greqi ose Serbi, do të prisni në kufi.

Në vendkalimet kufitare Bogorodicë dhe Tabanoc, vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi është nga 30 deri në 45 minuta. Por ekziston mundësia e një rritje në orët në vijim.

Në pikat e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë, nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë zonave urbane është i moderuar, informojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Të fundit