17/06/2024
23.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komisioni i Sëmundjeve Infektive sot shqyrton për testin PCR për udhëtarët tranzit

Komisioni për Sëmundje Infektive në mbledhjen e sotme, siç paralajmëroi dje ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, do ta shqyrtojë mundësinë për vendosje të PCR testit për qytetarët e vendeve fqinje të cilët tranzitojnë në Maqedoninë e Veriut.

Në lidhje me atë se cila është procedura për personat të cilët tranzitojnë nëpër shtet ai theksoi se për momentin secili mund të tranzitojë, ka numër të kufizuar të orëve për hyrje dhe dalje nga vendi, për çka tani për tani nuk nevojitet PCR test.

Të fundit