21/04/2024
4.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komisioni për sëmundje ngjitëse mer vendim: Për 14 ditë të mbyllen çerdhet, shkollat fillore, të mesme dhe Universitetet

Komisioni për sëmundje ngjitëse në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që çerdhet, shkollat fillore, të mesme dhe Universitetet të mos zhvillojnë procesin e arsimit në 14 ditët e ardhshme.

Gjithashtu, ndalohen të gjitha mbledhjet publike në ambiente qoftë të hapura ose të mbyllura, qoftë në aktivitete sportive apo ngjarje kulturore.

Në kumtesë thuhet se të moshuarit ta shmangin përdorimin e transportit publik.

Komisioni rekomandon që të gjithë punonjësit e shëndetit publik të lirohen nga aktivitetet e mëtejshme të lidhura me zgjedhjet.

Të fundit