28/05/2024
11.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kompania gjermane Teleperformanca ofron punësime të reja në Maqedoninë e Veriut

Kompania gjermane Teleperformanca – korporata më e madhe në botë në shërbim të klientëve customer service support ka hapur përfaqësine e saj në Maqedoninë e Veriut.

Me këtë rast Teleperformanca organizon Ditët e Dyerve të Hapura në Tetovë dhe Gostivar, për të njoftuar opinion e gjërë dhë gjithë të interesuarit për punën e tyre në shërbim të klientëve Inbound-Customer Service Support , duke ju ofruar mundësi atyre që flasin gjuhën gjermane dhe janë të interesuar për punë të bëhen pjesë e kësaj kompanie.

Në Tetovë Ditët e Dyerve të Hapura do të organizohen ditën e martë dhe ditën e mërkurë 15 dhe 16 Dhjetor nga ora 09:oo deri në orën 19:oo në Hotelin Lirak, kurse në Gostivar ditën e Enjte 17 dhjetor nga ora 09:oo deri në orën 19:oo në Hotel GC Gili.

Punësim nga shtëpia

#WorkFromHome direkt nga qyteti i juaj!

www.teleperformance.com

 

 

 

Të fundit