22/07/2024
20.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

“Komplet qyteti është rrënuar”, zjarrfikësit e Tetovës flasin për TV21 rreth gjendjes në Turqi

Zjarrfikësit e Tetovës tashmë dy ditë janë në Adiyaman të Turqisë,pas tërmetit tragjik që goditi vendin. Komandanti i zjarrfikësve të Tetovës ,Avni Ameti tha se gjendja është shumë e vështirë dhe se po përpiqen të shpëtojnë banorët që janë bllokuar nën rrënoja.
Gjendja është katastrofale,siçe shihni edhe mbrapa meje,komplet qyteti është i rrënuar.Në fakt këtu objekti mbrapa meje është shembur komplet,ka pasur diku 100 banorë edhe tash prej mbrëm edhe tash kemi nxjerrë kufoma.Po mundohemi të depërtojmë në hapsira më të gjëra që të kemi mundësi që të shpëtojmë, tha Avni Ameti.

Të fundit