14/06/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komuna e Gostivarit ka formuar ekip mobil për të ndihmuar qytetarët në nevojë

 

Komuna e Gostivarit, me qëllim të respektimit të rekomandimeve të përgjithshme si dhe masave adekuate për parandalim të përhapjes së COVID-19 (korona virusit) lajmëron të gjithë qytetarët e Komunës së Gostivarit të vizitojnë objektin administrativ të Komunës vetëm për lëndë të cilat janë urgjente dhe nuk ka mundësi të prolongohen.

Të gjitha lëndët tjera do të punohen pas marjes së rekomandimeve të reja nga ana e Qeverisë së RMV-së dhe Ministrisë të shëndetësisë.

————————

Komuna e Gostivarit formoi ekip mobil me qëllim të sigurisë më të madhe kolektive dhe prevenimit nga virusi COVID-19 (Korona virusi).

Për shkak të situatës së krijuar, me qëllim të evitimit të kontaktit të drejtpërdrejtë me persona tjerë dhe mos ekspozimit të rrezikut shtesë, të gjithë të moshuarit mbi 60 vjet në teritorin e Komunës së Gostivarit, të cilët janë të pafuqishëm dhe kanë gjendje shëndetësore të përkeqësuar, mund të paraqiten në numrat e telefonit:

072 577 713

072 577 741

Ekipi mobil, duke respektuar të gjitha masat parandaluese, do të shkon deri tek ata, do t’ju japin ndihmën e duhur dhe do t’jusiguroj artikujt ushqimor të nevojshëm, mjete higjienike dhe/ose barëra.

Komuna e Gostivarit nuk do të lejon këto rrethana të jashtëzakonshme t’i godasin grupet më të prekura!

Shëndeti publik është përgjegjësi e përbashkët e të gjithë neve!TV KOHA.

Të fundit