13/04/2024
15.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komuna e Jegunocit ka formuar një ekip mobil për të ndihmuar të gjithë personat e moshuar për t’u mos infektuar me Covid 19.

Të dashur qytetarë të Komunës Jegunocës!

Për shkak të situatës së shfaqur dhe nivelit të rritur të gatishmërisë menaxhimin për parandalimin e koronavirusit, Komuna Jegunovce ka formuar një ekip mobil për të ndihmuar të gjithë personat e moshuar me aftësi të kufizuara dhe personat me aftësi të kufizuara në komunë, në mënyrë që të shmanget kontakti i drejtpërdrejtë me njerëzit e tjerë dhe duke mos u ekspozuar ndaj rrezikut shtesë për t’u infektuar me Covid 19.
Secili qytetar i kategorive të përmendura më lart, kush ka nevojë për të blerë ilaçe të nevojshme, produkte ushqimore dhe produkte higjene do të jetë në gjendje të telefonojë dhe të kërkojë ndihmë duke telefonuar numrat e mëposhtëm të telefonit:
☎️ 070-263-795
☎️ 071-364-812
☎️ 044-397-766
Pas thirrjes, ekipi mobil  nga komuna e Jegunoces vjen në shtëpinë tuaj dhe do të marrë porosinë tuaj me fondet e nevojshme për të blerë dhe do t’ju shërbejn shpejti.
Kërkoj nga të gjithë qytetarët e komunës Jegunocës që të ndihmojnë dhe ndajnë këtë informacion me këtë grup qytetarësh. ka postuar në faqen e FB kryetari i komunës sëJugonocës Darko Blazheski .TV KOHA
# MOBILENTIM

 

Të fundit