13/04/2024
19.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komuna e Zhelinës nënshkroi Marrëveshjen me Ministrinë e financave për ndërtimin e objektit të shkollës fillore “Pashko Vasa”

Komuna e Zhelinës nënshkroi Marrëveshjen me Ministrinë e financave për ndërtimin e objektit të shkollës fillore “Pashko Vasa” në #Cerovë.
Mjetet janë të siguruara nga Bankën Botërore në formë të grantit, për realizimin me sukses të projekteve paraprake (Pallaticë, Grupçin dhe Novosellë) të MSIP2 nga Komuna e Zhelinës.

Të fundit