25/04/2024
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Konfiskohen afro 4000 mjete piroteknike në Debërc

Më 23 dhe 24 dhjetor nga ana e zyrtarëve policorë nga SPB-Ohër në stacionin policorë janë thirrur G.V. 30 vjeçar nga fshati Bellçishtë, komuna e Debërcës, shef i dy marketeve dhe S.G. 46 vjeçar nga fshati Sërbjani i Kërçovës, pronar i marketeve.

Personat e lartpërmendur janë thirrur në stacion policorë për shkak se gjatë bastisjes në marketet në fjalë të kryera me urdhër të gjykatësit dhe në koordinim me Prokurorin Publik, janë gjetur dhe konfiskuar 3963 mjete të ndryshme piroteknike.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj personave në fjalë do të ngritët padi adekuate.

Të fundit