12/07/2024
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Konkurs për staf mjekësoor ; REALIZO POTENCIALIN TËND

REALIZO POTENCIALIN TËND

Në kuadër të objektivave për përmirësimin e shërbimeve shëndetësore dhe ngritjes së kapaciteteve të resurseve humane Kompania AHA-Grouppe Austri që meret me shërbime shëndetësore hap konkurs për staf mjekësie.

CV modern

Të fundit