24/05/2024
13.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kovaçevski dorëzon në kuvend propozimin për rekonstruim të Qeverisë, ja kush janë

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski e dorëzoi në Kuvend propozimin për rindërtimin e Qeverisë.

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski e ka dorëzuar në Kuvend propozimin për rindërtimin e Qeverisë me vendimet e mëposhtme të personelit:

Për ministër që do të drejtojë Ministrinë e Drejtësisë është propozuar Krenar Loga.

Për ministër që do të drejtojë Ministrinë e Shëndetësisë, është propozuar Fatmir Mexhiti.

Për ministër që do të menaxhojë Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës është propozuar Azir Aliu.

Për ministre e cila do të menaxhojë me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor është propozuar Kaja Shukova.

Tiron Jajaga është propozuar si zëvendës i ministrit të Mbrojtjes.

Viktorija Avramovska-Madiq është propozuar për zëvendësministre e Drejtësisë.

Vjollca Berisha i është propozuar zëvendësministre në Ministrinë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave.

Maja Manoleva është propozuar për zëvendësministre e Shëndetësisë.

Agim Nuhiu është propozuar për zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës.

Të fundit