24/07/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

KSHZ do të shpallë rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve dhe do tu dorëzojë certifikata deputetëve të zgjedhur

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sot do të zhvillojë seancë publike ku do të shpallë rezultatet përfundimatare të zgjedhjeve të parakohshme të 15-të korrikut. Pas përfundimit të seancës publike është caktuar seancë solemne në të cilën deputetëve të zgjedhur do të jepen certifikata.

Seanca u caktua pasi Gjykata Administrative refuzoi të gjitha 185 paditë e parashtruara nga partitë politike, duke konfirmu vendimet e KSHZ-së.

Të fundit