21/07/2024
27.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kulla nga kokat shqiptare!

Kulla nga kokat shqiptare !

(Çele kulla Nish )

Keto jane koka shqiptaresh ortodoks te rrethit te Nishit 1809 te cilët e kerkonin një shtet ndryshe nga Turqia duke mos e ditur se jane duke e krijuar Serbinë.

Të vrarët u murosen nga turqit , por shqiptarët musliman ishin ushtarë tëturkut dhe nuk e dinin se janë duke e mbojtur Turqinë .

Ec e merre vesh kombin tonë !

Edhe sot jemi në një situatë të njejtë ; shqiptarët e humbur në thellësitë e rrezikshme të religjioneve nuk dinë se kujt po i ndihmojnë . Shqiptarisë , jo se jo !

Fahri Xharra

Të fundit