24/07/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kur edhe Kryetari i Komunës Qendër shkeli protokollin mbajti një ceremoni martesore në Graçanicë të Kosovës, reagon Filipçe

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce dënoi veprimin e kryetarit të Komunës së Qendrës, Sasha Bogdaoviq, i cili mbajti një ceremoni martese në Kosovë këtë fundjavë.

Megjithëse ngjarja ndodhi jashtë vendit, kështu që protokollet në Maqedoni nuk u shkelën, prapëseprapë, Filipçe tha se zyrtarët duhet të ishin një shembull dhe të parët që të respektonin masat.

“Nuk është çështje e mos shkeljes së rekomandimeve për kojotë në vendin tonë, sepse kremtimi është bërë jashtë, por ne zyrtarët duhet të tregojmë se si respektohen masat. Sidomos pasi ne u bëjmë thirrje qytetarëve gjatë gjithë kohës dhe u mësojmë atyre. Unë absolutisht e dënoj atë akt. Ne nuk duhet të kemi mundësinë për të sanksionuar gjithçka, por zyrtarët duhet të jenë të vetëdijshëm se ata duhet të jenë të parët që të respektojnë masat” tha Filipce.

Kryetari i Komunës së Qendrës dhe e përzgjedhura e tij Jelena Braunovic u martuan ditë më parë në Manastirin eGraçanicës në Kosovë. (INA)

Të fundit