17/06/2024
23.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

LAMM: Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga Maqedoni

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë të thata, njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Intensiteti i qarkullimit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Nga LAMM u rekomandojnë shoferëve që të kenë kujdes me shpejtësisë së lëvizjes, veçanërisht nëpër luginata e vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Deri më 15 mars vlen posedimi i detyrueshëm i pajisjeve dimërore në automjete, pavarësisht nga kushtet aktuale të motit.

Të fundit