23/05/2024
11.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

LAMTUMIRË BACA CEN BERISHA-DRAGOMACI

-Tetova mbeti pa plisbardhin unikat, i cili i jepte sharm të veçantë qytetit! -Sharri legjendar mbeti pa shqiponjën e vet emblematike! -Kaçaniku, Glloboçica (Qafa e Shqipes) humbën birin e Ballistit, Hero-Arif Kapidani! -Skena mbeti pa valltarin simbol, koreografin, kultivuesin burimor autokton më të mirë që kishte ndonjëherë! -Kombi humbi një Artist hyjnor të përmasave të gjëra! -SHKA “Xheladin Zeqiri” humbi veteranin autentik që përfaqësoi me dinjitet dhe krenari në shumë Festivale brenda dhe jashtë atdheut, duke u shpërblyer me çmimet meritore të panumërta! -Unë humba një mik të vjetër dhe adhurues të flakt të këngës folklorike! -Në mes lotëve dhe krenarisë, unë kam zgjedhë krenarinë për Ju Baca Cenë Berisha-Dragomaci. Ngushëllime familjes dhe gjithë komunitetit artistik shqiptarë. Dritë pastë shpirti Yt në parajsë!TV KOHA

Të fundit