20/06/2024
21.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

LIDL me markete edhe në Kosovë, mediat maqedonase thonë se do ti tërheq edhe qytetarët e Maqedonisë

Shitësi gjerman i me pakicë Lidl ka filluar të punësojë staf për dyqanet e tij të ardhshme në Kosovë, tha një përfaqësues i njësisë së shërbimeve të burimeve njerëzore në Shqipëri (HR) The Headhunter Group.

“Mundësi të reja rekrutimi për dyqanet e shitjes me pakicë Lidl tani janë të hapura”, tha kreu i operacioneve të rekrutimit në The Headhunter Group, partneri lokal i rekrutimit të Lidl, në një postim në mediat sociale të mërkurën, raportoi SeeNews.

Lidl qershorin e vitit të kaluar u zotua të hapë dyqane me pakicë në Kosovë, pas një takimi me prodhuesit vendas të ushqimit dhe pijeve, njoftoi në atë kohë Ministria e Ndërmarrësisë.

Kompania e regjistruar në regjistrin e biznesit të Kosovës me emrin Lidl Kosova L.L.C. dhe fushëveprimi i biznesit është menaxhimi i pasurive të paluajtshme.

Për të kujtuar, Lidl është në proces të hyrjes në tregjet e Bosnjë-Hercegovinës, Malit të Zi dhe Maqedonisë së Veriut. Ata tashmë janë të pranishëm në Serbi dhe Kroaci.(INA)

Të fundit