15/06/2024
18.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ligj për mbrojtjen e të dhënave personale

Ministria e Drejtësisë ka inicuar ndryshim dhe plotësim të Ligjit për mbrojtje të të dhënave personale për të përforcuar llogaridhënien dhe përgjegjësinë për kontrolluesit, procesuesit dhe faktorët tjerë në shtet që marrin pjesë në procesimin e të dhënave personale.

Të dhënat personale paraqesin liri dhe të drejta themelore për qytetarët!Dhënja dhe bartja e të dhënave personale, fshehtësia, e drejta e privatësisë, etj., do të gëzojnë mbrojtje më të madhe institucionale ka shkruar në rrjetin social Facebook, zëvendesministër i drejtësisë Agim Nuhiu.

Të fundit