22/04/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Liridon Disha: Edhe Tetova do të ketë polici bashkiake si Tirana

Kandidati për këshilltarë komunal Liridon Disha shkruan:

Edhe Tetova do të ketë polici bashkiake njelloj si Tirana. Policia komunale do te jete e paar matosur dhe ne sherbim te qytetareve, per te vendosur rend ne parkimin e makinave,
per tu ndihmuar pleqve dhe personave me hendikep, per rregullimin e kaosit ne trafik dhe per inspektimin e kontejnereve te mbeturinave dhe pastertine e qytetit!

Kerkesa per ndryshime ligjore do te dorezohet ne parlament ne momentin kur ne do ta fitojme mandatin e 3-te.

Per shkak se jemi force e besueshme dhe e deshmuar politike, ska dyshim se edhe kjo do arrihet per nje kohe shume te shpejte!

Te gjitha keto i kemi parapare ne planprogramin tone per 4 vitet e ardhshme.

Të fundit