24/05/2024
11.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mbrëmje gala filmike me rastin e Muajit të Frankofonisë

Me rastin e muajit të Frankofonisë, Instituti Francez në Shkup dhe Ambasada e Francës në Maqedoninë e Veriut sonte në kinemanë “Milenium” organizojnë mbrëmje gala filmike me projeksionin të filmit “Punë me orat të plotë”

Ngjarjen, e mbështetur nga QKR dhe Zegini do ta hapin ambasadori francez Siril Bomgartner dhe ambasadorja e Zvicrës në Shkup Veronik Hulman.

Filmi “Punë me orat të plotë” është vepër e regjisorit Erik Gravel, ndërsa në rolet kryesore luajnë Lora Kalami, An Suarez. Fitues i dy çmimeve në Festivalin e Filmit në Venecia – për regjisor më të mirë dhe aktore më të mirë, dy çmime Cesar 2023 – për montazh më të mirë dhe muzikë më të mirë.

Të fundit