23/04/2024
7.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mbyllet për 30 ditë tregu i Gostivarit

 

Komuna e Gostivarit bëri të ditur se tregut i qytetit të Gostivari s’do të punojë në 30 ditët e ardhshme.

Është ky vendim i përbashkët i kryetarit të komunës Arben Taravari dhe Shtabit të emergjencës të Gostivarit, si dhe me mirëkuptim nga ana e drejtuesve të Ndërmarrjes “Progres Pazari” që menaxhon me Tregun e madh të qytetit”, shprehen nga Komuna e Gostivarit.

Nga kjo komunë kërkojnë mirëkuptim nga qytetarët e Gostivarit duke ju bërë apel që t’u përmbahen rekomandimeve për mborjtje nga pandemia e coronavirusit.

Të fundit