14/06/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Më e ftohta dhe më së shumti borë në Kodër të Diellit- më së shumti shi në Kriva Pallankë

Më i ftohti mëngjesin e sotëm ka qenë në Popova Shapkë, ku janë matur -5 gradë.

Pasohet nga Berova dhe Krusheva me -3 gradë, -2 gradë në Prilep, Mavrovi Anovi, -1 gradë në Ohër, Pretor, Manastir, 0 gradë janë matur në Kriva Pallankë, Tetovë, 1 gradë në Shkup-Petrovec, Demir Kapi. , Vinicë, Dibër, 2 gradë në Shkup-Zajçev Rid, Shtip, Kumanovë.

Më e ngrohta jonë ka qenë në Dojran ku janë matur 5 gradë dhe Gjevgjeli 6 gradë.

Më së shumti shi ka rënë në Kriva Pallankë dhe Vinicë, ku janë matur 8 l/m2, 6 l/m2 në Prilep, Berovë, Popova Shapkë, 5 l/m2 Kumanovë, 4 l/m2 Shtip, Dojran, Gjurishtë 3 l/m2. Demir Kapija , 2 l/m2 Pretor, Manastir, Topolçan, 1 l/m2 Shkup-Petrovec, Dibër, Krushevë.

Më i ftohti mëngjesin e sotëm ka qenë në Popova Shapkë, ku janë matur -5 gradë.

Pasohet nga Berova dhe Krusheva me -3 gradë, -2 gradë në Prilep, Mavrovi Anovi, -1 gradë në Ohër, Pretor, Manastir, 0 gradë janë matur në Kriva Pallankë, Tetovë, 1 gradë në Shkup-Petrovec, Demir Kapi. , Vinicë, Dibër, 2 gradë në Shkup-Zajçev Rid, Shtip, Kumanovë.

Më e ngrohta jonë ka qenë në Dojran ku janë matur 5 gradë dhe Gjevgjeli 6 gradë.

Më së shumti shi ka rënë në Kriva Pallankë dhe Vinicë, ku janë matur 8 l/m2, 6 l/m2 në Prilep, Berovë, Popova Shapkë, 5 l/m2 Kumanovë, 4 l/m2 Shtip, Dojran, Gjurishtë 3 l/m2. Demir Kapija , 2 l/m2 Pretor, Manastir, Topolçan, 1 l/m2 Shkup-Petrovec, Dibër, Krushevë.

Më i ftohti mëngjesin e sotëm ka qenë në Popova Shapkë, ku janë matur -5 gradë.

Pasohet nga Berova dhe Krusheva me -3 gradë, -2 gradë në Prilep, Mavrovi Anovi, -1 gradë në Ohër, Pretor, Manastir, 0 gradë janë matur në Kriva Pallankë, Tetovë, 1 gradë në Shkup-Petrovec, Demir Kapi. , Vinicë, Dibër, 2 gradë në Shkup-Zajçev Rid, Shtip, Kumanovë.

Më e ngrohta jonë ka qenë në Dojran ku janë matur 5 gradë dhe Gjevgjeli 6 gradë.

Më së shumti shi ka rënë në Kriva Pallankë dhe Vinicë, ku janë matur 8 l/m2, 6 l/m2 në Prilep, Berovë, Popova Shapkë, 5 l/m2 Kumanovë, 4 l/m2 Shtip, Dojran, Gjurishtë 3 l/m2. Demir Kapija , 2 l/m2 Pretor, Manastir, Topolçan, 1 l/m2 Shkup-Petrovec, Dibër, Krushevë.

Më i ftohti mëngjesin e sotëm ka qenë në Popova Shapkë, ku janë matur -5 gradë.

Pasohet nga Berova dhe Krusheva me -3 gradë, -2 gradë në Prilep, Mavrovi Anovi, -1 gradë në Ohër, Pretor, Manastir, 0 gradë janë matur në Kriva Pallankë, Tetovë, 1 gradë në Shkup-Petrovec, Demir Kapi. , Vinicë, Dibër, 2 gradë në Shkup-Zajçev Rid, Shtip, Kumanovë.

Të fundit