27/05/2024
12.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mehmedoviq: Deri në fund të javës do të dihet nëse në RMV ka të infektuar me llojin “kraken”

Kështu ka theksuar  zëdhënësi i Komisionit për Sëmundje Infektive, Zlate Mehmedoviq. Ai theksoi se deri në fund të javës do të dihet nëse ka të infektuar në vend.

“Deri në fund të javës do të ketë rezultate nga sekuenca e mostrave pozitive të Covid-19 dhe do të dihet nëse lloji i ri kraken është i pranishëm në vend”, tha Mehmedoviq në fjalimin  për media.

Të fundit