24/04/2024
15.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Menduh Thaçi takoi ambasadorin francez, Kristian Timonie

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH), Menduh Thaçi sot në selinë e partisë priti në takim Ambasadorin e Francës, Kristian Timonie.

Në takim u bisedua për çështjet aktuale politike, për ecurinë e reformave, si dhe për regjistrimin e popullsisë.

Bashkëbiseduesit u pajtuan që duhet të vazhdohet me procesin e reformave të mirëfillta sistemore që Maqedonia e Veriut sa më shpejtë të bëhet pjesë e Bashkimit Evropian.

Shërbimi për Informim – PDSH

Të fundit