24/04/2024
15.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mësimi online, 60% e prindërve kanë vërejtur ndryshime negative te fëmijët

60% e prindërve të anketuar nga ambasada e parë e fëmijëve “Megjashi”, kanë pohuar se kanë vërejtur ndryshime negative te fëmijët e tyre, nxënësit e shkollave te mesme, për shkak te mësimit online.

Tek ta janë zhvilluar veti negative si, qëndrim i stërzgjatur përpara kompjuterit, vetmi, depresion, monotoni, mosinteresim për mësim, ushqyeshmëri të parregullt, asnjë aktivitet dhe izolim social tregoi hulumtuesja Natasha Paviçeviq duke zbuluar ato që kanë deklaruar 1003 prindërit e anketuar./TV21

Të fundit