22/04/2024
12.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mijallkovi afër lirimit të plotë nga burgu

Gjykata e Apelit e pranoi ankesën e ish-drejtorit të DSK-së, Sasho Mijallkov, dhe e urdhëroi Gjykatën Penale që të vendosë sërish për kërkesën e tij për lirim me kusht, përkatësisht të del nga burgu i Strugës, para përfundimit të dënimit.

Gjykata e Apelit Shkup, duke vepruar sipas ankesës së të dënuarit S.M., nga S., e parashtruar përmes burgut të Strugës, ka marrë aktvendim me të cilin respektohet ankesa, ndërsa lënda shfuqizohet dhe kthehet përsëri në procedurë dhe vendimmarrje para gjykatës së shkallës së parë.

Ndryshe, duke respektuar ankesën e të dënuarit S.M. vjen pasi propozimi i drejtorit të burgut të Strugës për lirim me kusht të të dënuarit ishte refuzuar si i pabazuar.

Dënimi me tre vjet burg për Mijallkovin skadon në muajin prill të vitit të ardhshëm.

Të fundit