22/04/2024
12.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mile Jovanovski, babai i Boki-13, u shpreh se nuk ndjen faj

Nuk ndjej faj dhe nuk kam ndjerë në mbledhjet për ndërtimin e shtëpive si pjesë e Lidhjes Ndërkombëtare, tha babai i Boki-13, Mile Jovanovski në dalje nga Gjykata Penale.

Përveç Jovanovskit, sot në Gjykatën Penale ishte edhe deputetja Frosina Remenski prejse dje ishte shpallur nga Prokuroria Publike se hetimi për rastin “Reket” është përhapur edhe në Lidhjen ndërkombëtare të Boki-13. .

Të fundit