26/05/2024
12.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mjegulla vijon në Maqedoni, dukshmëria e zvogëluar në disa akse rrugore

Dukshmëri të zvogëluar deri në 50 metra për shkak të paraqitjes së mjegullës në mëngjes ka në akset rrugore Manastir – Prilep, Ohër – Strugë, Ohër – Resnjë, Shtip – Radovish, Shtip – Negotinë dhe Tetovë – Shkup, nga 50 – 100 metra, ndërsa në akset rrugore Koçan – Vinicë, Shkup – Kumanovë dhe qarkorja e Hipodromit – Unaza Shkup, nga 100 – 150 metra në akset rrugore Veles – Shkup, Gradsko – Negotinë dhe Makedonski Brod – Kërçovë deri në 100 metra.

Të fundit